Презентація дитячих куточків в бібліотеках міста

Pres dyt kut fil3

12 листопада 2014 року об 11:00 в приміщенні бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС відбулася презентація дитячого куточка в рамках проекту “Створення нової моделі сучасної бібліотеки. Бібліотека в сучасному інформаційному просторі”. Метою даного проекту є впровадження у бібліотечну практику сучасних інформаційних та телекомунікаційних технологій, створення комфортних умов для перебування та обслуговування користувачів.
“Дитячий куточок” – спільна праця бібліотек і депутатів Івано-Франківської міської ради. Ідея — від бібліотек, фінансування — з депутатських фондів.
В презентації взяли участь: народний депутат України Р. Марцінків, депутати міської ради О. Савчук, В. Чорноус, начальник управління культури міськвиконкому М. Петрик, засутпник начальника управління культури Л. Никорак, директор МЦБС Г. Медвідь, директори народних домів, працівники бібліотек міста, користувачі.
“Дитячий куточок” – справжній рай для найменших відвідувачів. Адже їм пропонуються яскраві іграшки, дитячі меблі — столики і стільчики, де вони будуть почувати себе комфортно і це буде для них першим кроком до знайомства з бібліотекою, користувачами якої вони обов’язково стануть в майбутньому.
Такий же дитячий куточок облаштовано і в бібліотеці-філії №1, що по вулиці Вовчинецькій, 206.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top