Презентація збірки Оксани Граб’юк “Дотик поезією…”

Оксана Граб’юк народилась на Бойківщині у селі Цінева. Згодом переїхала на Косівщину. Зараз проживає в Івано-Франківську. Писати почала ще зі школи – вірші, оповідання, есе.

15 березня 2023 року в читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась презентація збірки Оксани Граб’юк “…дотик поезією…”. Бібліотекар читального залу Оксана Дубовська представила присутнім гостю книгозбірні – надзвичайно світлу людину, поетесу і прозаїка Оксану Граб’юк, коротко повідала про її напрацювання. Авторка закінчила Інститут менеджменту та економіки «Галицька академія» за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Незважаючи на те, що  її  професія не є творча, мисткині вдається плекати в собі любов до рідного слова, легко творити для людей і про людей натхненну і глибоку поезію, якої сьогодні так бракує. До збірки увійшло понад 350 творів на різну тематику. Це – вірші про кохання, родину, природу, Україну, минуле і сьогодення.

Далі у формі діалогу відбулась приємне спілкування з авторкою та її поезією, яке дало можливість багатьом присутнім у залі розкрити для себе творчість Оксани Граб’юк. Натхненна літераторка радо ділилася з присутніми різними життєвими історіями, які надихають її до написання віршів.

З нагоди виходу книги Оксану Граб’юк прийшли привітати шанувальники поезії та друзі. Схвально відгукнулися про творчість авторки голова поетичного клубу «Об’єднані словом» Леся Геник, директорка Івано-Франківської МЦБС Оксана Вовк та інші гості заходу.

Оксана Граб’юк передала в подарунок читачам бібліотеки примірники презентованої книги з автографом і подякувала за організовану теплу і щиру зустріч.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Дубовська Оксана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top