Щотижнева рубрика «Книжкова полиця»

Бібліотека філія №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради представляє вашій увазі тижневу рубрику «Книжкова полиця».

Щоразу у нашій рубриці ми будемо ділитися з вами книгою, яка лежить на нашій книжковій полиці нашої бібліотеки і варта вашої уваги, а веде рубрику наша ведуча- читачка, вихованка гуртка художнього читання «Скарбниця слова Юлія Витвицька.

Сьогодні у рубриці книжка Надії Гуменюк «Вересові меди».

Надія Гуменюк- українська поетеса, прозаїк та публіцист. У її творчому доробку – майже  чотири десятки книжок, відзначені низкою престижних премій. Переможниця багатьох конкурсів та рейтингів. Володарка Гран – прі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» за роман «Вересові меди».

Нічого не буває просто так, без задуму Божого. Як неймовірна знахідка, що трапилася в родині волинських селян – крихітне немовля, яке лежало просто неба посеред дороги. Подружжя не мало дітей, тому маленьку Богдану виховало як рідну – бо її сам Бог дав…У її житті буде все :щира дружба, кохання до нестями, втеча з під вінця, в’язниця, війна, правда про своє таємниче народження й коротке, але пронизливе щастя. А ще – терпкий і солодкий смак вересового меду, що може бути не тільки цілющими ліками, а й грізною зброєю проти ворогів.

Ця книга варта вашої уваги. Чекаємо вас у нашій бібліотеці.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top