Презентація книжкової постійно діючої виставки “Вірю в майбутнє твоє, Україно!”

  Україна!.. Це слово з глибокою шаною та гордістю промовляють справжні сини і доньки України. Україна — це історія народу, який упродовж багатьох років боровся за свою свободу й незалежність. У 2014 році росія окупувала Крим і розпочала війну на Донбасі, а 24 лютого 2022 року російська армія розпочала широкомасштабне вторгнення на територію України.

Вже дев’ять років український народ дає відсіч агресору і мужньо бореться за відновлення своєї територіальної цілісності, за збереження своєї незалежності і суверенітету. Ця війна вже забрала тисячі невинних життів, розлучила сім’ї та знищила багато надбань, які були побудовані століттями. Війна в Україні – це біль для кожного громадянина країни. Український народ продовжує боротися за свою свободу та незалежність. Ми продовжуємо жити в умовах війни, проте дух нації не зламаний. 05 лютого 2024 р. о 14:00 в читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради працівники читального залу ЦБ  провели презентацію книжкової постійної виставки “Вірю в майбутнє твоє, Україно!” Книжкова виставка складалася із таких розділів: 1. Свобода, незалежність, соборність – орієнтири українського суспільства. 2. Моя незламна Україна. 3. Майбутнє, якого ми прагнемо.  До уваги користувачів читального залу ЦБ були представлені такі книги і статті:

Коломис Г. Прагнете переможного року? Почніть з календаря патріота 2024!/ Г. Коломис // Слово Просвіти. – 2023. – 7-13 груд.(№ 49). – С. 8.

Крістоф Шоман: “Виживе Україна – виживе Європа і демократичний світ…” / Крістоф Шоман // Всесвіт. – 2023. – № 12. – С. 282-284.

Михалевич О. Найголовніше досягнення – те, що ми лишилися незалежною державою / О. Михалевич // Країна. – 2023. – С. 16-19.

Радіонов Ю. Д. Напрями реформ і соціально-економічного розвитку України в період післявоєнного відновлення / Ю. Д. Радіонов // Економіка України. – 2023. – № 11. – С.3-26. та інші.

Відомо, що віра займає важливе місце у житті людини. Завдяки вірі людина залишається оптимістом у найскладніші моменти життя, сподівається на краще майбутнє, коли на нього немає шансів. Ми свято віримо, що у цій запеклій боротьбі, яка зараз відбувається через повномасштабну війну, Україна переможе! Ми свято віримо, що у нашій країні запанують мир, злагода, добробут! 

  Відповідальна за підготовку і проведення  заходу Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top