Презентація «Прикарпатські письменники для дітей та молоді»

22 жовтня 2019 року, о 14.00 годині, в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури міської ради в співпраці з ЗШ №12, відбулася презентація «Прикарпатські письменники для дітей та молоді». Учасниками заходу були учні ЗШ №12, 5-Б класу. Презентація мала на меті ознайомити учнів з письменниками-земляками. Коротка біографія та декілька поетичних чи прозових творів давали уявлення про того чи іншого митця.

Презентували творчість Ангеліни Балан (« Дякую Богові за все»). У вірші « Дякую Богові за все» авторка радіє постійному, невидимому зв’язку з Богом та його невпинній допомозі.
У збірочці Ярослава Ткачівського «Смішний дідусь» є чудові віршики для дітей. Ця книжечка присвячена онуці автора, Ангелінці.
Твори Марійки Підгірянки «Микольцеві пригоди» та «Киця-Миця й Крілик-Трілик» розвеселили учнів, додали трохи гармидеру.
«Чарівна тилинка» Романа Юзви також викликала неабиякий інтерес. Учні розгадували загадки та акровірші вміщені в цій книжці.

Роман Марії Ткачівської «Обережно, діти», уривок з якого було зачитано, сподобався навіть присутнім дорослим: класному керівникові, бібліотекарю ЗШ №12, та музичному керівникові ЗШ №12. Веселилися всі.
На закінчення звучали вірші Ірини Тарновецької-Мороз (вірш «Осінь»).
Чудові поетичні рядки поезії про осінь, веселі та гумористичні віршики для дітей, загадки та акровірші створили гарний настрій та піднесену атмосферу.

Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top