Прес-експрес “Колосок” рекомендує та інформує”

07.07.2021 року в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка, 12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено та проведено прес-експрес “Колосок” рекомендує та інформує”.

“Колосок” – науково-популярний природничий журнал для дітей, який з 2006 року щомісяця відкриває свої сторінки для розвитку наукового світогляду дітей та популяризації науки.
“Колоску” – 15 років. До традиційних рубрик журналу, як-от: “Світ науки”, “Жива природа”, “Людина і екологія”, “Земля і Всесвіт” додаються ще й нові: “Мова –  не калька”, “Саморозвиток”, – в яких вчать говорити рідною мовою влучно та гармонійно, а також впроваджують навички критичного мислення. А ще “Колосок запрошує до участі в міжнародних природничих інтерактивних конкурсах “Колосок” весняний”, “Колосок” осінній”.

За словами постійного читача журналу, Єронько Артема, “конкурсів, статей цікавих читачі завжди чекають!”, адже тільки в найновішому червневому випуску “Колоска” можна дізнатись все про 3D-біопринтинг, здобути навички критичного мислення;  познайомитись із міжнародною кодовою таблицею основних сигналів “Земля-повітря” та способами їх передачі; розібратись у суперечці між Малиною, Вишнею та Полуницею за титул Королеви ягід; навчитись в Японії та Швеції як відходи перетворити в доходи, а ще – ознайомитись із творчістю дикої природи та кулінарними смаколиками, яким надавала перевагу Леся Українка. Остання рубрика журналу – “Мова – не калька” ще раз нагадала про значення мови та те, як ми говоримо в розділах “Так кажуть…” і “А ми радимо так…”. Тому – читайте та з азартом навчайтесь!!!

Відповідальна: Араджіоні С.П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top