Прес-калейдоскоп “Вічне літо нашої оселі”

14 серпня 2018 р. протягом дня у бібліотеці-філії №5 (вул. Галицька, 100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся прес-калейдоскоп “Вічне літо нашої оселі”.

Мабуть, немає такої дівчини чи жінки яка б не любила квіти. А кімнатні квіти та рослини не лише милують ваше око у любу пору року, але і приносять користь для здоров’я та допомагають створити у квартирі неповторний екодизайн.

У рамках заходу читачі бібліотеки, які вирощують рослини у домі переглянули тематичне відео про корисні та шкідливі вазони і як створити у своїй оселі сучасний інтер’єр; ознайомилися зі статтями із журналу “Жінка”(“Найкорисніші кімнатні рослини”, “Вічне літо нашої оселі”, “Квітка робітничих кварталів”), “Колосок”(“Швидка допомога” для орхідеї”, “Таємниці красуні – капризулі” та інші); переглянули ілюстрації із зображенням “міні-садочків” створених дизайнерами-флористами; милувалися та дізнавалися багато цікавого про вазони, які живуть у бібліотеці. Для дівчаток 5-8 класів бібліотекар провела майстер-клас по виготовленні флораріумів. Захід подарував квітковий настрій усім відвідувачам.

Відповідальна: Козак-Дидич М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top