Прес-конференція «Біблія для дітей» – шрифтом Брайля

Презентація книги «Біблія для дітей. Заплющ очі. Дивись серцем»  відбулася під час прес-конференції, 27 вересня 2018 року о 12.30 в бібліотеці-філії №4 (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 132 а), МЦБС Департаменту культури міської ради , де були висвітленні проблеми дітей та дорослих із порушенням зору, Координатор прес-конференції Ростислав Комаренко, який є представником волонтерського руху «Заплющ очі. Дивись серцем», розповів про ідею створення даної книги та шляхи реалізації випуску.

Пані Марія Гогільчин, Голова громадської організації «Біла тростина» жінок – інвалідів по зору, поділилася своїми враженнями від Біблії, та розповіла про проблеми людей з порушенням зору. Про добру справу створення такої книги висловився і отець Йосафат Хаймик, Ігумен монастиря Христа Царя, і побажав всім побільше доброти, любові і Божого благословення.

Шестикласник Данилко Мельникович має менше 10% зору. Мама Данилка розповіла як важко знайти для сина необхідну літературу. Переважно він слухає аудіокниги, але мама переконана, що традиційне читання книг також є дуже необхідне. Такі прес-конференції вже відбулися в Харкові, Одесі, Рівному, Житомирі та Києві.
В Івано-Франківську подію висвітлювали телеканали: «Вежа», «Галичина» та « Еспресо ТВ».
Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top