Конкурс-гра «Уважні та начитані»

27 вересня напередодні Всеукраїнського дня бібліотек центральна бібліотека для дітей (вул. С.Бандери, 8 Т.: 53-25-97) розмовляла з дітьми про книги та провела конкурс-гру «Уважні та начитані».
Бібліотекарі молодшого відділу завітали до школи №21 у групу продовженого дня з цікавою розважальною програмою.

Спочатку була розповідь про книгу та бібліотеку. Красива ілюстрована дитяча книжка – це іграшка, яка і навчає, і залучає до ігор, і захоплює, і заставляє працювати фантазію, і розвиває творчі здібності та емоційну складову. Сучасна дитяча книжка вражає розмаїттям жанрів від казок до науково-фантастичних та історичних повістей, написаних захоплююче та доступно. Живі люди, реальне життя говорить з дітьми зі сторінок нових журналів та книг. Герої книжок – сучасні хлопчики та дівчата. З ними цікаво мандрувати сторінками книжки. З ними можна радитися, наслідувати їхні вчинки чи навпаки застерегти себе від небажаних. Бібліотекар Атаманюк Л.В. запросила всіх приходити у бібліотеку та запевнила, що кожен учень зможе вибрати книжку на будь-який смак й насолодитися читанням вдома.

А потім була розважальна програма. Ігри та розваги, побудовані на знаннях дитячих творів, мотивували дітей прийти до бібліотеки. Адже взяти участь у іграх та конкурсах «Впізнай героя за описом», «Прочитай текст, заповнюючи пробіли», відгадай «Хто відправив телеграму» змогли діти, що багато та уважно читали.

Всі учні захоплено включилися у складання картин з пазлів до твору А.Ліндгрен «Малий та Карлсон».

Надіємося, що ця зустріч з дітьми у школі залучить ще більше дітей до читання і до бібліотеки.

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Атаманюк Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top