Прес-реліз “Вода – основа нашого життя”

Вода – найбільше багатство на Землі, адже вона важлива складова життя. Вода – талановитий художник природи та найбільший будівельник, що постійно змінює вигляд Землі. Вода – головна речовина в природі яка входить до складу всіх живих істот.

З метою підвищення обізнаності про значення та важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціонально використовувати водні ресурси, щорічно, проводиться Всесвітній день води. Цей День було проголошено Генеральною Асамблеєю ООН і вперше проведено 22 березня 1993 року. З тих пір ця подія традиційно відзначається у березні. Цій даті був присвячений прес-реліз “Вода – основа нашого життя”, що був підготовлений у бібліотеці-філії №7 (вул.Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

Запрошуємо користувачів переглянути відеопрезентацію заходу, а також сподіваємося, що після карантину користувачі бібліотеки будуть мати нагоду для ознайомлення з літературою, що представлена на виставці “Вода – основа життя”.

Відповідальна бібліотекар читального залу – Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top