Еко-бібліодайджест «Природа лікує: зцілення розповсюджених захворювань методом народної медицини»

6 квітня 2017-го року о 13:00 на абонементі ЦБ (вул. Короля Данила, 16), напередодні Міжнародного дня здоров’я, користувачі мали можливість ознайомитися з книгами, прослухавши еко-бібліодайджест «Природа лікує: зцілення розповсюджених захворювань методом народної медицини».

Бібліотекар підкреслила, що проблема здоров’я сьогодні хвилює все населення земної кулі, тому важливим є вироблення кожною людиною методу, за допомогою якого вона може надавати собі лікарську допомогу. Народна медицина своїм корінням відходить у далеке минуле. Першу аптеку відкрила Природа. І нам потрібно пам’ятати, що входити до Храму Природи варто зі словами вдячності за кожен листочок, камінчик, які дарують нашому тілу здоров’я. Щоб вижити у добу техніки та хімії, у добу шаленого прогресу нерозумного винищення лісів, нам потрібно обличчям повернутися до природи, не губити її, бо  від неї залежить наше здоров’я – фізичне та духовне. Буде здоровою природа – будемо здоровими ми та наші діти.

Еко-бібліодайджест був проведений по книгах, статтях із журналу «Сонце Сад», що містили інформацію про використання цілющих властивостей природи, які знаходяться у фондах бібліотеки, наприклад:

  • Бахмат М.І., Кващук О.В. «Лікарське рослинництво»;
  • Зубицька Н.П., Желясків Р.П. «Лікуємо нагідками» ;
  • Куровський Ю.А. «Скарбниця здоров’я»;
  • Лабінський А. «Лікування судинних захворювань п’явками, бджолами та дієтою»;
  • Павленко Л. «Ліки з чар-зілля: поради і рецепти народного цілителя»;
  • Памуков Д.П., Ахтарджієв Х.З. «Аптека живої природи», та інші.

Слухачі дізналися, як позбутися багатьох розповсюджених захворювань методом народної медицини. У книгах подані способи лікування та різноманітні нетрадиційні рецепти зцілення.

Захід проведений для широкого кола користувачів. Відповідальна Лисенко Л.С.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top