Проект “Прочитай книгу про війну”, як каталізатор волонтерських ініціатив

Ludy z ATOВже другий рік поспіль в Івано-Франківській ЦБС діє проект «Прочитай книгу про війну». В рамках цього проекту бібліотекарі підготували і провели цілий ряд масових заходів, популяризуючи книги військової тематики, що сприяють патріотичному вихованню молоді.

Отож, цей проект набув гострої актуальності. Працівники читального залуЦБ, як і всі свідомі громадяни України, активно і небайдуже слідкують за перебігом подій на сході нашої держави, долучаються до благодійних акцій і волонтерських проектів.

Поспілкувавшись з Дикун Л.Д., директором міського Центру соціальних служб для дітей, сім’ї і молоді, наш колектив одностайно прийняв рішення допомогти родині біженців із зони АТО. 5 листопада бібліотекарі читального залу відвідали родину у складі трьох чоловік (Лариса Іванівна – бабуся, Наталія – молода мама, Єва – двомісячне немовлятко). Вони зі сльозами на очах прийняли допомогу і щиро подякували.

Спільна ініціатива і відповідальність працівників читального залу.

Для бажаючих долучитися, залишаємо контактні телефони міського Центру соціальних служб для дітей, сім’ї і молоді (вул. Симоненка, 3б) :

  • 77-20-28 – Дикун Леся Дмитрівна

  • 77-20-62

  • 77-20-60

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top