“Пізнай  себе – зрозумій  іншого”

17 листопада 2021 року працівники бібліотеки – філії №4 ( вул. Є. Коновальця 132,а) Департаменту культури  Івано-Франківської  міської ради до Дня толерантності  підготували  роздуми – прогноз “Пізнай  себе – зрозумій  іншого”.

Міжнародний день толерантності  запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО і тепер це свято відзначається щороку 16 листопада в усьому світі. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості, в якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, сексуальної орієнтації, етносу або кольору шкіри.

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, плюралізму, взаємної поваги та мирного співіснування. Ми повинні бути завжди готові усувати стереотипи і спотворені уявлення і виступати на захист жертв дискримінації. Саме про це йдеться у відеоролику, який ми пропонуємо переглянути.

Викладка літератури, яку ми вам презентуємо, присвячена саме Міжнародному дню толерантності.

Зважаючи на те, що місто знаходиться в «червоній зоні»,  викладку літератури можна переглянути у літературній вітрині дитячого відділу бібліотеки-філії №4, а також  на нашій сторінці у фейсбуці  https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/.

Відповідальні за проведення: Лесик Л. А., Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top