“Пірнай у літо з гарними книгами”

    Ось і закінчується ще один навчальний рік. Попереду літо – улюблена пора для багатьох дітей. З’являється багато вільного часу. Дехто мріє про відпочинок біля моря або мандрівку в гори, а завзяті книголюби не уявляють собі відпочинок без книг, без можливості побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах та мандрувати сторінками книг в  будь-яку епоху. Все це можливо завдяки книгам, нашим вірним друзям і помічникам. Вони потрібні нам, як повітря і вода, як світло і тепло, без них ми сліпі і часто безпорадні. Але книга корисна тоді, коли її читають, і саме літні канікули – найкраща пора для читання. Бібліотеки канікул не мають, тому кожен бажаючий може зайти в бібліотеку, вибрати цікаву книжку, поспілкуватися з однолітками,  пограти в  ігри, взяти участь в майстер-класі, а бібліотекарі постараються зробити ваш відпочинок активним, пізнавальним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм.   

28.05.2021 р. завідувачка бібліотеки-філії №13 (с. Хриплин, вул. Берегова, 4в )МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради розпочала сезон літніх читань.

В бібліотеці оформлена книжково-ілюстративна виставка “У літні пригоди з цікавою книгою”, де представлена найкраща, найновіша література для  юних читачів.

Зібравшись в бібліотеці, діти ділилися враженнями від прочитаних книг, відповідали на питання вікторини “Книжковий дивограй”, заповнювали анкету “Читаюча дитина”, робили саморобки, грали в пізнавальні ігри та переглядали яскраві дитячі журнали. Атмосфера читання, гри та гарного настрою панувала в бібліотеці.

Веселі  та щасливі, з приємними емоціями, діти пішли додому.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top