«Пісня завжди буде поміж нас»

Володимир Івасюк – постать унікальна, адже він фактично започаткував у 1960 роках нову українську естрадну культуру. Сьогодні відомому музикантові виповнилось б 70 років. Його чудові пісні, які знають і співають далеко за межами України, є і завжди залишатимуться сучасними.
До цієї ювілейної дати 5 березня 2019 року в бібліотеці – філії№8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради відбулась арт – зустріч «Пісня завжди буде поміж нас» для учнів 10 класу ЗШ№6.


Бібліотекар спершу звернулась до сторінок біографії композитора, історії створення знаменитих шлягерів, таких як «Червона рута», «Водограй».
Присутні на заході поринули в ті далекі 70 – ті роки, коли пісні В. Івасюка виконували С. Ротару, Н. Яремчук, В Зінкевич. Учасники заходу переглянули фрагменти першого українського музичного фільму «Червона рута», знятого в 1971 році, звучали також пісні. Доповненням до заходу була оформлена ілюстративна виставка «Орфей собору нації».
У житті він мав щастя від творчості і від того, що зла нікому не чинив, нікомуне заздрив і невтомно працював для своєї доби і рідного народу. Ну, а пісня?.
Його пісня Є І БУДЕ ПОМІЖ НАС!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top