“Разом граємось, навчаємось, розвиваємось”

                                Бібліотека – це той храм, де завжди народжується

                           і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину

                               бібліотеку називали «дім життя», «притулок  мудрості»,

                               «аптека для душі».

                                                                                      В.Сухомлинський

     Бібліотеку сміливо можна назвати потужним центром розвитку, спілкування, отримання нових знань, цікавого дозвілля та зустрічей з однодумцями.  Сучасна публічна бібліотека — це не лише простір для читання й отримання потрібної інформації, а й місце, де можна зарядитися оптимізмом, отримати гарний настрій і приємні враження від спілкування з друзями.

   Щоб урізноманітнити шкільні будні дітей, 10.09.2022 р. працівники бібліотеки-філії №6 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради організували бібліотечний вікенд «Разом граємось, навчаємось, розвиваємось».

       Для наших юних читачів були представлені різноманітні настільні ігри. Таке проведення вільного часу допомагає розвивати пам’ять, швидкість реакції, логіку, уяву та комунікативні навички.На противагу  комп’ютерним іграм, настільні не псують зір, а також приносять позитивні емоції та можливість знайти нових друзів. Також діти з захопленням складали пазли, які сприяють розвитку логічного мислення, дрібної моторики, пізнавальних здібностей і уяви. Юні користувачі весело провели час в бібліотеці, об’єднані командним духом і позитивною бібліотечною атмосферою.

Відповідальна: Кононенко Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top