«Революція Гідності, охрещена кров’ю»

21 листопада Україна вже шостий рік поспіль відзначає День Гідності та Свободи, яка назавжди змінила історію українського сьогодення. День Гідності та Свободи встановлений Указом Президента України у 2014 році. Цього дня українці віддають шану патріотизму і мужності громадян, що стали учасниками подій 2013-2014рр, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.У ці дні ми знову і знову згадуємо тих, хто підняв стяг боротьби за нашу свободу під час Революції Гідності.

21 листопада 2019 р. в ЗОШ №25 (вул. 24 Серпня) працівники бібліотеки – філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели патріотичний екскурс «Революція Гідності, охрещена кров’ю».

Дорогою ціною платимо ми за свободу і гідність. Бібліотекар згадала героїв Небесної Сотні, наших земляків: Ігора Дмитріва, Романа Гурика, Ігора Ткачука, Сергія Дідича, Богдана Калиняка, Василя Шеремета, Михайла Костишина та багатьох-багатьох інших, які віддали свої життя заради кращого майбутнього для України.

Не міліє криниця патріотизму у нашого народу, вони гідні продовжувачі слави, подвигу і гідності всіх українців, хто боронив і боронить нашу Незалежність. Для  юнацтва була оформлена книжкова виставка «Їх подвиг безсмертний».

Хай пам’ять про мужніх і сміливих громадян України, що віддали своє життя заради щасливого майбутнього своєї Батьківщини, згуртує усіх нас, дасть силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top