Робоча зустріч адміністрації Департаменту культури із керівниками Івано-Франківської МЦБС

27 жовтня 2022 року в читальному залі ЦБ відбулася нарада з керівниками бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, метою якої було обговорення питань щодо ефективної роботи бібліотечних закладів в умовах економії електроенергії.

Із вступним словом виступила директорка Департаменту культури Надія Загурська із мотиваційним закликом створювати креативні ідеї декорування бібліотечних приміщень до новорічно-різдвяних свят та приділяти особливу увагу заходам, які проводяться в даний період. Також акцентувала на важливості активного проведення заходів патріотичної тематики як для дитячої, так і для дорослої читацької авдиторії.

Заступник директора, Любомир Никорак, звернув увагу бібліотекарів на дотримання безпечних умов праці у бібліотеці при економії енергоносіїв. А також акцентував на тому, щоб не ігнорувати повітряні тривоги і перебувати в безпеці.

Олександра Туєшин, спеціаліст Департаменту культури, закликала завідуючих бібліотек до своєчасної подачі інформації та звітів.

А директорка бібліотечної системи, Оксана Вовк, зробила акцент на тому, щоб інформація про проведені заходи була написана відповідно до норм публіцистичного стилю мовлення та підкреслила важливість дотримання трудової дисципліни.

Також під час проведення наради було означено організаційні моменти акції “Ворожу літературу – на макулатуру!”, яка була ініційована народною депутаткою України – Оксаною Савчук, і виручені кошти з якої будуть передані на підтримку ЗСУ. А ще – обговорено звіти за робочий рік та окреслено плани на наступний рік.
На завершення наради, Надія Лаврівна подякувала бібліотекарям за плідну працю, яка стала ще активнішою та багатогранною у воєнний час.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top