“Родина в об’єктиві закону: сімейне законодавство та духовні заповіді”

Якщо міцніє хоч одна родина,

Міцною стане й наша Україна!

22 вересня 2015 р. о 13:15 в Івано-Франківській ЗШ І-ІІІ ступенів №4 (вул. Південний бульвар, 24) зібралися члени молодіжного дискусійного правового клубу “Діалог” на чергове засідання. Керівник клубу В. Часник, бібліотекар читального залу ЦБ, запропонувала для обговорення тему “Родина в об’єктиві закону: сімейне законодавство та духовні заповіді”.

Сторінками Сімейного кодексу України подорожували присутні разом із провідним спеціалістом відділу правової роботи й правової освіти Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Катериною Шумською. Вона звернула увагу на основні розділи та статті СК, коротко проаналізувала інші законодавчо-правові документи сімейного законодавства.

Щира, прониклива бесіда, духовні настанови о. Романа нікого не залишили байдужими. Він говорив про сімейні цінності: любов, батьківство, вірність, довіру, милосердя; зауважив важливість таїнства християнського шлюбу.

FotorCreated.png FotorCreated.jpg

Старшокласники розмірковували про сімейні цінності сучасного світу, про “цивільний” та офіційний шлюби, про державний захист сім’ї, міжнародні родинні тенденції…

Керівник клубу “Діалог” ознайомила присутніх із юридичною, педагогічною, психологічною літературою по даній темі, яка була представлена на бібліотечній виставці “Тандем сім’ї і держави – процвітання і добробут громадян ”.

Відповідальна за проведення засідання бібліотекар ІІ категорії читального залу ЦБ Валентина Часник.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top