Рубрика “Книжкова полиця”

Бібліотека – філія №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради представляє вашій увазі тижневу рубрику “Книжкова полиця”.

Щоразу у рубриці ми  ділимося з вами книгою, яка лежить на книжковій полиці нашої бібліотеки і варта вашої уваги. Веде рубрику наша ведуча – читачка, вихованка гуртка художнього читання «Скарбниця Слова» Юлія Витвицька.

Сьогодні у рубриці книжка Аліни Вєя «Бути мудрою мамою».

Хто як не мама має знати відповіді на всі запитання, і навіть тоді, коли не має відповіді. Як бути доброю мамою? Де шукати потрібної мудрості? Як любити свою дитину мудро, щоб вона змогла стати щасливою та реалізованою людиною? І слід пам’ятати, що коли ми виявляємо дітям свою любов, сам Бог об’являє їм своє любляче серце.

Ця книжка присвячена мамам ,які тільки-но розпочинають шлях свого материнства і усім мамам, які вже виховали своїх дітей і спостерігають за їхнім дорослим життям. Книжка захопить кожну матір бути мудрою та постійно чинити своїм дітям добро: вчити, заоохочувати, втішати, лікувати й надихати їх, наполегливо прищеплювати їм моральні цінності та щодня докладання зусиль до їхнього виховання. Та понад усе треба завжди беззастережно любити їх, і коли вони ще малі, і коли вже стануть дорослими. Бо тоді  ,на переконання авторки, коли ми виявляємо до дітей свою любов то у їхні серцях входить та іскорка, тепло материнської душі.

Мама, матінко, матуся, мати…..

Скільки ніжних слів дарують нам діти найдорожчій у своєму житті людині-людині мудрості, любові та всесвіту.

Ця книжка буде корисною не тільки мамам, але й батькам. Тож приходьте, читайте та насолоджуйтесь цією цікавою книгою.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top