«Руками створена краса»

З 22 червня до 4 липня 2015 року у центральній бібліотеці для дітей (С. Бандери,8) триватиме виставка дитячих робіт «Руками створена краса».

Виставка влаштована молодіжною організацією “Ротаракт” та центральною бібліотекою для дітей і проходить у рамках україно-польського проекту із розвитку дитячої творчості. Від її яскравих, сонячних кольорів та теплих вселюдських сюжетів стало світліше. Погляд мимоволі зупиняється на чудових роботах, які були створені руками дітей, що живуть в іншій країні. Сюжети картин та художнє оформлення скриньок такі зрозумілі та рідні для українського користувача.

 Діти з Польщі прислали нам з творчими роботами й свій настрій та побажання миру, любові й спокою. Коли Ротаракт Клуб приніс до нас роботи дітей, ми були зачаровані тим, наскільки вони художні, радісні, променисті та життєстверджуючі. Одразу народилася ідея створення виставки, захотілося ознайомити відвідувачів бібліотеки із цими чудовими роботами.

В перший день виставки кожному, хто прийшов подивитися на дитячі роботи, ми задавали питання: «Чи сподобалась виставка? Що сподобалось найбільше?» Байдужих не було. Всіх вона чимось зачепила. Ось деякі відгуки: «Я взагалі малювати не вмію. Для мене це фантастично!», «Дуже гарно. Навіть складно щось одне відмітити», «Гарно! А скільки коштує скринька?», «А я також декупаж вмію робити, треба також спробувати скриньку розписати». Виставка триватиме протягом двох тижнів.

Не пропустіть нагоди зустрітися з красою, створеною дитячими руками! По завершенню виставки роботи будуть розіграні між тими читачами, які створювали творчі роботи для польських дітей. Поспішайте подивитися виставку!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top