Різдвяна мозаїка: «Іде Різдво з Колядою»

Різдво – це дуже красиве і радісне свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Його святкують у всьому світі, але кожен народ вкладає в це свято щось своє.

Різдво в Україні – це улюблене свято, яке чекають і люблять через святково прикрашену ялинку, можливості поколядувати, поглянути вертепи. Різдво також вважають святом милосердя, тож не можна відмовляти нужденним у милостині. Своєрідною милостинею є і подяка колядникам, тому не реагувати на цей спів також не можна. Також у цей день заборонено лихословити і сваритися.

З дитинства усі діти обожнюють новорічно-різдвяні свята – особливий затишний період, коли можна мріяти та вірити в чудеса, а навколо панує казкова атмосфера. Якщо настання Нового Року завжди є цікавим та зрозумілим, то історія Різдва для дітей часто буває досить заплутаною. Тому дуже важливо правильно розповісти малюкам, що ж ми святкуємо у цей день, та яка таємнича подія відбулася першого Різдва.

05.01.2022 року працівники бібліотеки-філії №2 (вул. Карпатська, 14) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організували різдвяну мозаїку: «Іде Різдво з Колядою», а також бібліотекарі пропонують до перегляду коротеньке відео про різдвяні книжкові цікавинки для юних читачів.

Та все ж найкраща традиція та цінність Різдва – проводити час з родиною. Тож не забувайте про своїх рідних, започатковуйте власні традиції і насолоджуйтесь цим святом.

І нехай в оці світлі дні дух Народження Спасителя світу запанує в наших серцях і подарує мир, радість, добро і процвітання!

Христос народився! Славімо Його!

Відповідальна: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top