Різдв’яно – новорічні композиції на абонементі ЦБ “Різдвяно-новорічне торжество несе щастя та добро”

Вітаємо з Різдвом! З Новим роком вітаємо!
Бажаємо Вам щастя, здоров’я бажаємо!
Хай серце радіє, душа хай співає,
А настрій святковий весь рік не зникає!

З перших днів Нового 2018 року, а саме з 2 січня відвідувачі абонементу ЦБ (вул. К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відчули магію новорічно-різдвяних свят, поринувши у чарівний світ новорічно різдвяних композицій “Різдвяно – новорічне торжество несе щастя і добро”, створених творчою уявою та фантазіями бібліотекарів та активістів бібліотеки. Тут можна побачити саморобні ялинкові прикраси-підковки, зроблені на передноворічному майстер-класі, дерев’яних зимових снігурів, сніговичка-обнімашку, різдвяні дзвоники, білосніжні паперові сніжинки, будиночки витинанки та інші новорічно-різдв’яні цікавинки, які створюють святковий настрій і не залишають байдужими нікого.

Перед Різдвяними святами увазі користувачів бібліотекарі представили книжкову виставку “Під сяйвом Вифлеємської зорі” за розділами:

– Йде свято Різдв’яне – радіє земля: Христос народився! Славімо Христа!
– Народжений в яслах – Ісус, Божий Син, надію несе нам з небесних вершин!
– На Різдво, на рік Новий, на веселі Святки…
– Скарб несемо золотий давнії колядки.

Щиросердечно вітаючи всіх користувачів із Новим роком і Різдвом Христовим працівники бібліотеки побажали:
Нехай цей рік принесе Вам і Вашим родинам нові здобутки, добро, успіхи та удачі, щастя, здоров’я, достатку! Хай небесний передзвін Різдва засіває Вашу життєву ниву радістю, благополуччям, злагодою, а благословення Боже хай не залишає Вас у ваших справах та починаннях. І всій Україні миру, спокою, віри й надії у день прийдешній! Нехай Різдвяні свята наповнять християнською любов’ю всі серця і зміцнять силу у праці на благо України!

Відповідальні за створення доброго святкового різдв’яно- новорічного настрою всіх, хто завітає до бібліотеки в січневі дні аж до 20.01- завідувач відділу обслуговування Кирста О.М. та працівники абонементу Лисенко Л.С., Данилів Л.В., Микитюк У.С. Бажаємо, щоб такий настрій мандрував із Вами впродовж усього 2018 року!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top