Різдвяно-поетичну акварель “Різдво. Сніг. Дива”

Різдво Христове – одне з найважливіших свят, яке шанобливо відзначає весь християнський світ. Різдвяні свята найбільш улюблені і у нас на Україні. Вони мають давні багатовікові традиції. В ці дні люди славлять величну подію – день приходу на світ Сина Божого Ісуса Христа, прикрашають оселі, колядують. Різдво – це величне і радісне свято для нас усіх, це справжнє свято любові, яке закликає до внутрішнього відродження, до оновлення всього сущого. В ці дні наші серця сповнюються великою радістю, надією на добро і вірою в краще майбутнє.

До свята бібліотека-філія № 7 (вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради разом з учнями 5-В класу ліцею № 13 та дітьми з Благодійного центру розвитку дітей “Янголи поруч” о 14 годині 12.01.2022 року провели різдвяно-поетичну акварель “Різдво. Сніг. Дива”. 

Перетворенню буденності у магічне диво  сприяло святкове оформлення приміщення бібліотеки. Працівниками бібліотеки була розроблена різдвяна інсталяція “З Різдвом Христовим, Україно”,  на якій була представлена духовна література та література про звичаї і традиції українського народу на зимові свята.

Розпочала свято завідувачка бібліотеки Васіна Мирослава Миколаївна,  яка привітала всіх присутніх з новорічно-різдвяними святами. До свята діти підготували літературно-музичну композицію “Різдвяна феєрія” (сценарій розробила бібліотекар Атаманчук М.І.).

Діти із захопленням декламували вірші, співали пісні, колядки, щедрівки, брали участь у конкурсі зимових прислів’їв та загадок, відповідали на питання вікторини “Сніжне асорті”. Потім відбулася конкурсна програма, що дозволила присутнім гарно повеселитися та отримати заряд бадьорості. Особливо цікаво пройшов конкурс “Прикрась ялинку” і конкурс на краще виконання малюнків “Різдво.Сніг.Дива”. Представлені роботи маленьких майстрів вражали своєю фантазійністю та майстерністю виконання. Приємним бонусом для переможців стали подарунки, а для всіх присутніх організація святкового столу з чаєм і солодощами. Свято пройшло весело і з любов’ю, подарувало відчуття духовної єдності, сповнило серця надією, вірою та благодаттю.

Хай в ці світлі дні священний дух народження Христа запанує у Ваших серцях і подарує мир, радість, добро і процвітання.

Христос народився! Славімо Його !

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top