“Святе Різдво, мов казка настає”

Найбільш казковий час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже в ці свята наші серця наповнюються особливим теплом і надією, вірою в краще майбутнє. 

5.01.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської Ради  було проведено з дітьми хвилинку духовності “Святе Різдво, мов казка настає”.

Найулюбленіша традиція на різдвяні свята у діточок – це співати колядки та щедрівки і отримувати за них подарунки. Сьогодні ми з дітками вивчали українські колядки та щедрівки, та разом із ними колядували. 

Цікавим і розважальним для дітей було складання алфавіту побажань на 2023 рік. 

Напередодні і під час Різдвяних свят домашні вечори стануть ще теплішими поряд з книгами.Святково, яскраво оформлена бібліотекарем добірка книг на різдвяну тематику “Різдвяною стежкою до щастя і добра” неодмінно допоможе кожному читайлику налаштуватися на святковий лад і перейнятися духом Різдва. А наша святкова фотозона і чарівна ялинка Перемоги, яку діти також сьогодні прикрашали синьо-жовтими іграшками, обов’язково піднімуть настрій.

Розважальним і пізнавальним для дітей був перегляд мультфільму  “Різдвяна історія” . Цей мультфільм ще раз нагадав  захоплюючу історію Різдва і ми всі разом поринули у цю цікаву і казкову історію.

Нехай  Різдвяні свята –  вісниками оновлення, мрій і сподівань –  принесуть омріяну Перемогу Україні і до кожної оселі увійдуть мир і спокій. 

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top