Святкове чаювання “Дотепні серцеїди”

14 лютого весь світ святкує День Святого Валентина.

З нагоди цього романтичного свята в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарі організували святкове чаювання “Дотепні серцеїди”, де  вирувала тепла атмосфера: відвідувачі бібліотеки мали можливість поринути на книжкових крилах любові у загадковий і чарівний світ кохання разом з уже улюбленими або ще незнайомими літературними героями. Скільки ж прекрасних романів, оповідань та віршів присвячені цьому чарівному й неперевершеному почуттю — коханню. Воно надихало поетів та письменників ще з давніх часів. І сьогодні кохання — рушійна сила багатьох митців. Ми зібрали найкращі книги з цікавим сюжетом та персонажами, які не залишать вас байдужими.

Також працівники бібліотеки ознайомили відвідувачів з історією виникнення свята та традиціями його святкування в різних країнах світу.

День всіх закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності.
У цей день прийнято дарувати коханим і дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки. Найціннішими є дарунки, зроблені своїми руками, адже в них залишається частка вашої любові.
З нагоди свята, читачі наші менші разом з батьками, виготовляли своїми руками вітальні листівки – валентинки, щоб подарувати їх найріднішим. Любов – це тепло батьків, близьких та рідних для нас людей.

Відповідальна: Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top