Святкові посиденьки «Різдвяна зірка засіяла»

Різдво – це дуже красиве і радісне свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Його святкують у всьому світі, але кожен народ вкладає в це свято щось своє.

Різдво в Україні – це улюблене свято, яке чекають і люблять через святково прикрашену ялинку, можливості поколядувати, поглянути вертепи. Різдво також вважають святом милосердя, тож не можна відмовляти нужденним у милостині. Своєрідною милостинею є і подяка колядникам, тому не реагувати на цей спів не можна. Також у цей день заборонено лихословити і сваритися. 

Працівники бібліотеки-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували та провели святкові посиденьки «Різдвяна зірка засіяла». Бібліотекарі розповіли про традиції зимових свят на Україні. Також користувачі мали можливість переглянути виставку «Зима іде − свята веде». Колядки та щедрівки лунали у виконанні читачів. В кінці заходу за чаюванням читачі і бібліотекарі спілкувалися і розповідали різдвяні історії.

Та все ж найкраща традиція та цінність Різдва – проводити час з родиною. Тож не забувайте про своїх рідних, започатковуйте власні традиції і насолоджуйтесь цим святом.

І нехай в ці світлі дні преображаючий дух Народження Христового запанує в наших серцях і подарує мир, радість, добро і процвітання!

Христос народився! Славімо Його!

Відповідальна за проведення: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top