Всеукраїнський день бібліотек

«… Так, я книгар

Не лікар, не аптекар,

Не інженер, не вчитель,

не банкір…

Я – більше: я книгар!

Бібліотекар!

Потрібен я – всьому наперекір».

Є у вересні особлива дата – 30 вересня.

Ми, бібліотекарі, пишаємося тим, що маємо це свято як вияв глибокої поваги до нашої праці, як визнання державою суспільної значимості бібліотек. Особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її кадри – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, безмежно віддані своїй справі.

Напередодні фахового свята, 27 вересня 2018 р. об 11:00 бібліотекарі ЦБ Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  урочисто привітали колег з професійним святом.

Зустріч розпочалася з музичного привітання харизматичного директора музичної школи №3 Любомира Микитюка.

Родзинкою свята стала креативна презентація «Один день з життя бібліотекаря» ведучих свята Олени Цюпер та Зоряни Петрик, яка викликала щирі посмішки та шквал емоцій у  гостей та колег.

Бібліотекарів прийшли привітати мер міста Руслан Марцінків, секретар міської ради Оксана Савчук та директор Департаменту культури міста Надія Загурська. Гарний настрій на святі дарували тріо бандуристів «Зорецвіт». Вразив щирістю поетичний дарунок талановитої поетеси та давньої шанувальниці бібліотек Лесі Геник.

Вже стало доброю традицією, що до свого професійного свята працівники МЦБС отримують грамоти, подяки та подарунки від міського голови та Департаменту культури міста.  Особливо приємно та до певної міри знаково були отримати нагороди в переддень вручення Івану-Франківську престижного призу ПАРЄ. Завершився захід душевним привітанням директора МЦБС Ганни Медвідь. А на згадку залишився гарний настрій і промовисті світлини…

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top