Інформація “Віддаємо шану видатному педагогу і дитячому письменнику Василю Сухомлинському”

28 вересня о 10.00 в бібліотеці – філії №1 по роботі з дітьми Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекар Ідзьо Г. В. провела з учнями ЗОШ №4 4Б класу літературну презентацію дитячих творів, присвячена 100-річчю з дня народження Василя Сухомлинського.

Діти з захопленням слухали змістовну розповідь про життя Василя Олександровича : якою людиною він був, як жив, чому його ім’я називають серед імен найславетніших українців.Діти дізналися більше про самі твори письменника, які формують у дитини – найголовніше – людяність. На простих, зрозумілих і цікавих прикладах діти вчаться відчувати різницю між гарним й недобрими вчинками та їх наслідками – вчаться бути Людиною.

Активну участь у заході приймали й самі читачі. Бібліотекар з дітьми мандрували стежками творів Василя Сухомлинського. А почали з перегляду коротенького відео за його казкою “Ледача подушка”. Діти представляли міні-виставу “Найласкавіші руки”.Конкурс “З якої казки уривки”, допомогли дітям ще раз згадати твори відомого автора. Учні ділилися враженнями про прочитаний твір: оповідання чи казку, а також проводився конкурс малюнків “Твори Сухомлинського очима дітей”.

Біля книжкової полички “Віддаємо шану видатному педагогу і дитячому письменнику Василю Сухомлинському”, діти ознайомилися з новими творами автора. Вони захоплюють і заполоняють серця не тільки дітей, а й дорослих. Твори Василя Сухомлинського – це золота скарбниця, з якої ми черпаємо діаманти та самоцвіти життєвої мудрості.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top