“Світ і я”                    

  Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щорічно святкується в більш ніж 100 країн.

         З цієї нагоди 4 червня 2021 року в бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекарка в рамках проекту «Літо +» для дітей мікрорайону підготувала фантазійну годину творчості «Світ і я». 

             Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому з такої прекрасної нагоди зробимо хоча б один крок на покращення стану довкілля. Кожен для себе повинен знайти шлях, для покращення навколишнього середовища.

Це свято кожен відзначає по різному, у тому числі  вуличними мітингами, велопробігами, «зеленими» концертами, посадкою дерев, прибирання території, а також безліччю інших способів. І бібліотека теж відзначила це свято. Запросила керівника гуртка « Творче дозвілля» Марущак Х.І. яка провела з дітьми майстер клас  і  зробили  композицію в техніці паперопластики під назвою «Збережемо життя на землі».  Бібліотекарка підготувала для дітей еко вікторину « Нас зібрала одна природа». Діти з великим задоволенням і гарним настроєм взяли участь у майстрі класі, активно відповідали на запитання вікторини. Родзинкою цього заходу стали смачні смакойлики. Діти цікаво і змістовно провели свій час, отримали позитивні емоції.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top