Свічка пам’яті “Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв”

    Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року №621, для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

Пам’ять про наше героїчне далеке й близьке минуле є важливим елементом національної свідомості. Проте Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. 29 серпня 2023 року о 13.30 год. працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, з нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України, підготували і провели свічку пам’яті «Молитвою, добрим словом згадайте Героїв». Працівники розповіли про героїчний супротив бійців, їхню жертовність в ім’я майбутнього вільної України.
Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої  гинуть наші співвітчизники.

Відповідальна за проведення Лесик Л. А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top