Сеанс кінотерапії “Іван Сила” (режисер Віктор Андрієнко)

25 жовтня 2022 року о 14.00 в читальному залі  ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  відбувся перегляд українського художнього фільму режисера Віктора Андрієнка «Іван Сила». Перегляд кінофільму відбувся  в рамках Національного туру “Кіно заради Перемоги”,  на підтримку українських військових, що захищають нашу країну, та переселенців, змушених тікати від жахів війни і шукати прихисток у більш безпечних регіонах нашої країни.  

У вступному слові до перегляду кінофільму присутніх було ознайомлено з метою Національного туру та зі змістом проекту. Проект реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації “Дивись українське!” за підтримки фонду “МХП-Громаді” та компанії “Делойт” в Україні, за сприяння компанії “Вавілон”, ГО “УкрКіноФест”, ГО “Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії”, окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.

Фільм знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу». Стрічка «Іван Сила» оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився в червні 1899 року в селі Білки Іршавського району на Закарпатті. Це розповідь про на диво сильного, доброго, і справжнього у почуттях та вчинках героя, про його дивовижних друзів і несподіваних ворогів.

 Іван Сила – втілення непереможного духу українського народу, його доброти і щирості. 

На сеансі кінотерапії були присутні члени клубу “Люди золотого віку”, внутрішньо переміщені особи та користувачі бібліотеки.

Відповідальна за проведення заходу провідний бібліотекар читального залу ЦБ Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top