«Сила вічної злуки»

22 січня особливий день в історії України. 100 років тому Директорія УНР проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу, і саме цей день прийнято відзначати як свято – День Соборності України.
З цієї нагоди в бібліотеці – філії№8 (Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури  Івано-Франківської міської ради відбулась панорама фактів «Сила вічної злуки». На захід завітали учні 10 класу ЗШ № 6.
Бібліотекар розповіла про тернистий шлях до історичного об’єднання українських земель в одну, що вкарбувалась в історію України величним святом – День злуки.

Боротьба українського народу – за соборність своїх земель – одна із важливих сторінок життя України. Слово соборність включає в себе єдність і згуртованість. Сьогодні наша Вітчизна можливо, як ніколи раніше, потребує, єдності і згуртованості всього народу! Адже лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови вільної і демократичної України, якою пишатимуться нащадки. Користувачі мали змогу переглянути відеоролик « До Дня Соборності України», також була оформлена викладка книг «Одна єдина Соборна Україна».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top