Ситуативна гра “Про корисну їжу і не тільки”

16.06.2021 року в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради на дитячому майданчику (вул. Довженка 6-8) проводилась ситуативна гра “Про корисну їжу і не тільки”.

Якість нашого життя залежить від того, що ми їмо і як ми це приготуємо, або ж з якого посуду їмо. Використовуючи різноманітні ігри, а саме: “ Веселий смайлик – їжа корисна”; “Так чи ні”; “Віднайди правильну відповідь”; “Здорові зубки” та відповідаючи на загадки, а також, розкладаючи пазли та залучаючи учасниуів заходу до малюнків на асфальті, бібліотекарка розповідала присутнім дітям і батькам про:

– важливість їжі для організму людини;
– користь і шкоду від продуктів харчування;
– чому їжа не лише задовольняє потреби організму людини, але й має викликати насолоду, бути естетичною на вигляд;
– правила здорового харчування.

На завершення заходу, діти ознайомилися із мистецтвом прикрашання страв (фуд-арт), а саме: як можна перетворити звичайні огірки, моркву, помідори і навіть картопляне пюре на кумедних тваринок і улюблених персонажів з мультфільмів. Батьки ділилися маленькими хитрощами в оформленні корисних страв для дитячого харчування. Усі присутні з зацікавленням розглядали дитячі журнали “Колосок”, “Джміль”, “Пізнайко” та “Куля”.

Відповідальна: Засєдко Р.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top