Спортивна хвилинка “Зранку часу ти не гай, на зарядку вирушай”

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Про важливість фізичної культури і спорту для підростаючого покоління говорити не буває забагато, так як наші діти свій вільний час проводять в основному не на спортивних майданчиках, а за комп’ютерами. Про значення фізичної культури, як могутнього профілактично-лікувального засобу написано тисячі книг. Усі знають, що рух-це життя, заняття спортом-шлях до здоров’я.
З цією метою бібліотекою-філією №23 Іванр-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була підготовлена і проведена спортивна хвилинка “Зранку часу ти не гай, на зарядку вирушай”.
Захід проходив з учнями початкових класів Братковецького ліцею на спортивному майданчику. Завідувачка бібліотеки провела короткий огляд літератури про значення спорту в житті людини , а потім діти виконували фізичні вправи на тренажерах, бігових доріжках, турніках, волейбольному та футбольному полях. Діти чудово провели свій час на свіжому повітрі та лагідному вересневому сонечку.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top