“Спорт-гармонія тіла і духу”

6 вересня 2018 р. о 13:00 год. на абонементі ЦБ (вул. Короля Данила,16) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся інформ – коктейль цікавинок про найпопулярніші види спорту “Спорт-гармонія тіла і духу”, присвячений дню фізичної культури і спорту.

День фізичної культури та спорту України відзначається в другу суботу вересня. Вперше це свято відзначили в 1994 році. В Україні спорт знаходиться на високому рівні розвитку. В цей день вся країна  згадує легенду світового спорту Сергія Бубку, який встановив 35 світових рекордів у стрибках з жердиною. До цих пір, встановлений ним в 1994 році рекорд, ніким не побитий. Також бібліотекарі згадали і видатних спортсменів України Олега Блохіна, Ірини Дерюгіної, Віталія та Володимира Кличків, братів Вірастюків, Олександра Усика та інших. .

Захід доповнила бібліотечна виставка “Здоровий спосіб життя – норма нашого життя”.

В рамках співпраці з клубом “Золота ракета” (вул. К.Данила, 35”А”) о 16:00 год. бібліотекарі завітали з книжковою виставкою на їхнє спортивне свято. Мешканці цього району мали змогу ознайомитися з літературою про спорт.

Відповідальна Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top