Стартувала благодійна передвеликодня акція-розповсюдження листівок виготовлених за ілюстраціями вихованців з інвалідністю дитячих будинків-інтернатів

24 квітня 2019 року о 13:00 на абонементі ЦМБ (вул. К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради стартувала благодійна передвеликодня акція-розповсюдження листівок та альбомів виготовлених волонтерами БО “Українська благодійницька мережа” за ілюстраціями вихованців з інвалідністю дитячих будинків-інтернатів, в тому числі  Люби Оробець, підопічної Погонянського інтернату, Уляни Белей  – вихованки Залучанського  дитячого будинку-інтернату.

 

Хто такі мешканці інтернатів? Як вони живуть, чого прагнуть ?…

Що найбільше потрібно дорослим та дітям, які проживають у будинках -інтернатах?!

Ми з вами щасливі люди… Ми маємо сім’ї, друзів, близьких, знайомих, співробітників та родичів… ми ходимо на роботу, ходимо на дні народження, концерти.. їздимо на моря, в гори, літаємо на літаках… ми постійно спілкуємося… ми маємо так багато можливостей відвідати тренінги, різноманітні заходи, навчання… ми можемо обирати де, коли та як проводити наш час.

А тепер уявіть своє життя без усього цього!? Люди у будинках- інтернатах живуть у чотирьох стінах, час від часу до них приїжджають волонтери (але їх мало… і не встигаєш деколи з усіма і привітатися), час від часу їх кудись возять…, але це буває дуже рідко.. Їм не вистачає спілкування, емоцій, нових відчуттів, обіймів, самореалізації. Саме тому, волонтери  БО “Українська благодійницька мережа” втілюють дуже потрібні проекти: Білі янголи”,”Допоможи білим янголам”…., а ще програму психологічної допомоги, завдяки якій вихованці інтернатів отримують можливість розвиватися, спілкуватися, висловлювати свої почуття та емоції. Допомогти волонтерам можемо ми всі, завітавши до бібліотеки та долучившись до благодійної передвеликодньої акції-розповсюдження листівок, виготовлених за ілюстраціями вихованців з інвалідністю дитячих будинків-інтернатів. Акція буде діяти і протягом травня. Долучайтесь! Не будьте байдужими. Добро завжди повернеться сторицею. Чекаємо!!!

Акція не одноразова і проводиться в бібліотеці уже не перший раз. Ми прозоро  звітуємо про кожну гривню. Тож, звітуємо, що працівники бібліотеки та волонтери БО “Українська благодійна мережа” підбили підсумки акції-розповсюдження зимових листівок, ілюстрації до яких підготували: дівчина, яка малює ротом, Уляна Белей  –  вихованка Залучанського  дитячого будинку-інтернату, Люба Оробець вихованки  Погонянського психоневрологічного інтернату та інші вихованці сиротинців. Творчість для цих людей є однією з можливостей розповісти про себе, їхні роботи, як своєрідний заклик по-іншому осмислювати їхнє життя.

Нагадуємо, що акція проводилась з 02 січня по 15 березня 2019 року. Отримані пожертви за поширення листівок та альбомів з 2 січня по 14 березня – 1110 грн. Гроші передані волонтерам БО “Українська благодійна мережа” через ПриватБанк  (квитанція про сплату додається).

Дякуємо всім користувачам бібліотеки за активність протягом дії акції. Нехай у світлі великодні дні вас зігріває родинне тепло, а смакуючи великодніми смаколиками вас нехай зігріє приємний спогад,  що ви змогли подарувати хоч невелику лепту тим, хто цього потребує дуже сильно, а саме дітям сиротам. Даруйте й надалі свою любов і підтримку іншим.

Сердечно вітаємо всіх з Великодніми святами! Зичимо Вам міцного здоров’я, злагоди, достатку. Хай Бог благословить Вас у всіх Ваших добрих справах і наповнить душу любов’ю, вірою і надією.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top