Стежками творчості “Величний дар Шевченкового слова”

Тарас Шевченко – видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу.
9 березня 2023 року в бібліотеці-філії №9 (с.Крихівці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся захід приурочений 209-й річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка стежками творчості “Величний дар Шевченкового слова”. Учасники заходу дізнались про життя та творчість Великого Кобзаря, його нелегку долю та незламність духу, декламували його поезію, його пророчі слова, які актуальні і сьогодні.
Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.
Шевченкова поезія давно стала найважливішим і нетлінним складником духовного єства українського народу. Шевченко – це не тільки те,що вивчають, а й те, чим живуть. У чому черпають сили і надії.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top