“Степан Бандера і Самостійна Україна”

В перший день нового року ми вшановуємо українського героя й провідника Степана Бандеру, який своїм життям довів, що боротися за Україну потрібно постійно, щодня і своїм життям доказав, що він є великим українцем.

«Степан Бандера і Самостійна Україна» під такою назвою 03.01.2023 року пройшла історична година в бібліотеці-філії №22 (с. Тисменичани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

Бібліотекарка розповідала про маловідомі факти з життя Степана Бандери, який став легендою, символом мужності в боротьбі за незалежність України.  Його дух і його ідеї залишаються живими, для  невмирущої української нації. Доповнили свої знання про життя С. Бандери відвідувачі переглянувши відеоролик «С. Бандера. Біографія. Цікаві факти».
Про історичну постать С.Бандери розповідають матеріали книжкової виставки “Людина, яка стала легендою”, яка презентується у читальній залі. Література, представлена на книжковій виставці, висвітлює життєвий та героїчний шлях борця за волю і незалежність України, значення його політичної спадщини та ролі в національному і духовному відродженні Української держави, повагу і визнання українського народу, яскравий приклад високого служіння українській нації.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top