“Сторінками улюблених книжок”

Кожного року міжнародна спільнота має особливий день – це День захисту дітей. І це не просто ще одне потенційне свято. Це ще одне нагадування дорослим те, що вони мають не лише свої права (в тому числі і на дітей) але й великі обов’язки по відношенню одо собі подібних молодих індивідумів.

Проблематика прав дітей має широкий спектр тем для обговорення. Можна годинами розповідати про різні «гріхи» які лише є у суспільстві стосовно дітей. Та від цього нічого не зміниться.

Однак, одним із аспектів пов’язаних з даним днем є і виховання підростаючого покоління. Бо на жаль, на це іноді мало (а подекуди і зовсім не) акцентується уваги. А це в свою чергу тягне за собою цілу низку проблем у подальшому. 

У бібліотеці-філії №11 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була підготовлена гра – вікторина “Сторінками улюблених книжок”. 

Отже, вікторина – це гра, яка полягає у відповіді на усні запитання. Тож, вікторина була побудована у формі гри з певними питаннями по прочитаних раніше творах. А разом із тим, щоби не було сухо питання-відповідь це було у формі гри. Тобто можна було не лише дати точну відповідь але й певною мірою пофантазувати. У тому числі навіть і над сюжетом. 

Було цікаво послухати різні дитячі розповіді і різні фантазії щодо своїх улюблених книжок.  А також була сформована виставка з різної дитячої літератури. Книги, з котрої було вже давно прочитані малюками. І сама тільки обкладинка нагадувала давно забутий сюжет. 

Тож є надія, що таке дитинство пройде не марно.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top