“Таємничі місця планети”

Щороку, 27 вересня світ відзначає свято — Всесвітній день туризму. В незалежній Україні Всесвітній день туризму був додатково закріплений указом Президента України від 21-го вересня 1998-го року № 1047/98 і носить назву «День туризму», відзначається також 27-го вересня.
Наша планета має величезну кількість місць, які хочеться відвідати. Подорожі – це найкраща можливість подивитися світ, насолодитися його красою та неповторністю. Завдяки їм у нас з’являються спогади, які залишаються з нами на все життя. Завдяки інтернету ми маєм можливість подивитися увесь світ. Звичайно у нас не виникне таких відчуттів як в реальних відвідинах, зате у віртуальний світ ми можем поринути незважаючи на погоду і кошти.
24.09.2021 р. в бібліотеці – філії № 22 (с. Тисменичани) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулися інтернет – блукання «Таємничі місця планети».

На захід були запрошені учні 10-го класу Тисменичанського разом з кикладачкою історії Чуйко М. М. Присутнім розповіли історію виникнення туризму, створення перших туристичних агенцій, космічний туризм та один з найзахопливіших турів у світі – подорож до Чорнобиля.

Блукаючи інтернетом ми натрапили на відеопрезентацію про туристичні Горгани, переглянули відеоролик «Найзагадковіші місця на Землі», дивились та обговорювали документальний історичний фільм «Барака», який вражає уяву своїм розмахом, достовірністю і красою.
Доповнила наш захід виставка книг про географічні дослідження і цікаві відкриття, про дивовижні місця і нерозгадані таємниці нашої планети, неймовірні відомості про світ, в якому ми живемо.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top