Творча година-сюрприз “Новорічні, загадкові – чудеса казкові”

    Найбільш казковий час року – період зимових свят. І це не дивно, адже свято Різдва,  Нового року вселяють у серце кожного надію на добро і сподівання на краще. В нашій бібліотеці розпочалися дні святкові, ялинкові! 21.12.2023 року в бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради проведено  творчу годину-сюрприз “Новорічні, загадкові – чудеса казкові”. 

Привітали діти зиму  веселою піснею “Сніжинки-пушинки” і всі вирушили у світ зимової краси і зимових див. Школярі почули цікаву розповідь бібліотекаря про традиції святкування  Різдва і Нового року.  Атмосфера снігової  казки відчувалася у віршах про зиму, які сьогодні старанно розповідали діти – це було мило і зворушливо. Активну участь взяли всі охочі у вікторинах “Зимові забави” і “Зимові секретики” і у грі “Передай зимовий настрій”. Школярі влаштували справжню фотосесію біля патріотичної ялинки, “книжкового сніговика” і “Зимового куточка”.  Щоб ще більше налаштуватися на  святковий  лад бібліотекар запропонувала дітям переглянути добірку різдвяно-новорічних  книжок біля тематичної викладки  “Різдвяною стежкою до щастя і добра”, “На порозі Новий рік.” Скоро Різдво, Новий рік і у всіх українців в цей непростий час лише два бажання: Перемога і Мир. Сьогодні діти власноруч зробили ялинкову  прикрасу – паперові цукерки “Українська мрія”, в які загорнули свої найзаповітніші бажання в Новому році. Завершили нашу годину-сюрприз чарівною піснею “Веселі дзвіночки”  і сюрпризом для дітей були смаколики.

Тож хай казкова віра в  дива  та надія на краще, яка особливо на свята огортає нас теплом, завжди живуть у наших серцях.

Відповідальна за проведення :   Таргоніна В.Ю.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top