Творча зустріч з Нелею Романовською

Традиційно, щочетверга працівники абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проводять творчі зустрічі з поетами та письменниками в рамках літературного проєкту «Бібліотека в дії». 9 червня 2022 року о 15:00, в читальній залі ЦБ, відбулася творча зустріч із Нелею Романовською.

Неля Романовська — клінічна психологиня, мотиваційна спікерка авторка прозових і поетичних книг, членкиня спілки християнських письменників, солістка гурту «П’ятий океан».

Захід модерувала бібліотекарка абонементу ЦБ Зіняк Марія. Під час зустрічі авторка розповіла про свою творчість, плани на майбутнє, погляди на нинішнє суспільство та способи залишатися щасливою.

Всі присутні мали змогу послухати про творчий доробок авторки та книжку  «Усиновлена», за яку отримала премії ім. Івана Франка в галузі літератури та журналістики. «Усиновлена» – це зібрання коротких мотиваційних оповідань, що були написані в соціальних мережах у вигляді популярних дописів. Вони ніби постали на межі літератури й психології. Цими короткими історіями авторка спонукає читача розмірковувати в атмосфері свободи й мудрості, віри та духовної радості. Адже цей шлях пізнання і є щастям.

Захід відбувся для ВПО, а також для всіх охочих. Присутні мали змогу поставити запитання авторці та отримати відповіді на них. Без сумніву, захід залишив теплу і трепетну згадку по собі.

Захід провела Зіняк М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top