Новинки журнальних сторінок «Прес-експрес рекомендує та інформує»

Попри бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети й журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками та друзями.  На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках. Журнали потішать нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями й саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля, розважать та підтримають. Вікторини, ігрові завдання з призами для дітей і ще багато цікавого та корисного — це все сучасний журнал.

09.06.2022 року в бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, в рамках проєкту #бібліотека_у_дворах, працівники бібліотеки ознайомили з новинками журнальних сторінок «Прес-експрес рекомендує та інформує».

Бібліотекарі розповіли та познайомили присутніх з цікавими журналами, зокрема: «Колосок» – розповідає про явища природи, рослини, тварини, про Землю та космос, цікаві мандрівки Україною та світом. Запросили  наших дітей помандрувати разом із журналами :«Малятко», «Пізнайко», «Зернятко», «Граючись-вчимося», «Журавлик», «Розкажіть онуку», «Позакласний час», «Шкільна бібліотека» та ін.

Переглядаючи дитячу періодику можна із всією родиною малювати, складати вірші та оповідання, розгадувати кросворди. Такі журнальні посиденьки не тільки привертають до бібліотеки нових читачів, а й дозволяють користувачам краще орієнтуватися в інформаційних ресурсах бібліотеки та підвищують інтерес відвідувачів до періодичних видань.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top