Творча зустріч з Оксаною Кузів в літературній вітальні, в рамках проєкту ” Бібліотека в дії”

Друга щочетвергова літературна вітальня проєкту “Бібліотека в дії” відбулася 7 квітня 2022 року з 15:00 до 17:00 в мистецькому центрі Підземний Перехід “Ваґабундо” (вул. Пилипа Орлика, 7) за організації Абонементу ЦМБ Івано- Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

Цього разу це була тепла і надзвичайно емоційна творча зустріч з Івано-Франківською письменницею Оксаною Кузів. Зал зібрав багатьох поціновувачів творчості письменниці. Це були як жителі і гості нашого міста, так і люди, які вимушено покинули свої домівки через російську агресію і які в нашому місті знайшли тимчасовий притулок.

Є люди, які сприймають світ не розумом, а серцем. Вони відчувають найтонші порухи почуттів, емоцій, думок… І силою свого таланту перетворюють це все у літературні перлини, які нікого не залишають байдужими. Спілкування з такими людьми наповнює душу світлом і тихою радістю… саме такою є Оксана Кузів – щира і проста у спілкуванні людина, неординарна і сильна духом жінка, неймовірно талановита письменниця. Цього разу вона представила на суд присутнім в залі свої, до щему чуттєві і життєві книги: ” Адамцьо”, “ЩЕ мить”, “Собаче серце”, “Єнчий світ”, ” “Мешти для Ганусі” та інші. Книги справжні, дуже цікаві, бо вони з життя і про життя. Слухачі разом з пані Оксаною проживали почуті історії, які торкались стун душі і серця кожного і які нікого не залишили байдужими.

Також на зустрічі звучало правдиве і виважене поетичне слово у виконанні авторки, яке всі слухали затамувавши подих. Всі неначе перемістились в світ невигаданих історій, які лишають глибокий слід. Наприкінці зустрічі, шанувальники творчості Оксани Кузів мали можливість придбати її книги з автографом та сфотографуватись на пам’ять.

Інформацію підготувала завідувачка відділом обслуговування ЦМБ – Ольга Кирста.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top