Творча зустріч з Тарасом Голеєм: поетична збірка «Цвіт катальпи»

08.06.2023 року в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася творча зустріч з головою регіонального осередку громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти», тренером-консультантом Всеукраїнського фонду «Крок за кроком», членом міської атестаційної комісії, багаторічним очільником Івано-Франківського дитячого садочка «Калинонька» і талановитом поетом Тарасом Голеєм.

Талановитий і харизматичний поет охоче спілкувався з шанувальниками своєї творчості, відповідав на питання, коментував творчі плани та декламував вірші із своєї дебютної збірки «Цвіт катальпи». Філософська глибина його поезії не залишила байдужим нікого з присутніх, адже простими словами Тарас Борисович вміло транслює сутність, красу і мету нашого земного життя, відшліфовує кожне слово і дбайливо вплітає його в поетичний рядок так, щоб усе звучало змістовно й евфонічно. Назву збірки “Цвіт катальпи” автор обрав невипадково. Саме дерево катальпа, за словами Тараса Голея, стало символом його кохання. Дизайн видання створила художниця, дизайнерка книжок та жіночих прикрас Олена Рубановська. Ілюстрацію для обкладинки намалював художник-живописець член Національної спілки художників України Богдан Кузів. Окрім друкованої поезії Тарас Голей прочитав і низку своїх віршів, які не увійшли до збірки. 

Серед запрошених гостей, вже традиційно були присутніми і учасники клубу «Люди золотого віку», які  належно оцінили талант майстра і додали йому наснаги на нові творчі знахідки та піднесення. 

Живе спілкування з неординарним митцем та різносторонньою  творчою особистістю принесло незабутні миті справжньої насолоди високохудожнім літературним словом, надзвичайно позитивна  атмосфера зустрічі надовго запам’ятається всім присутнім. 

Модератор творчої зустрічі – директор Будинку вчителя Ганна Власійчук.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу – Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top