“Творча зустріч з Ілларіоном Павлюком”

22 вересня 2021 року о 16.00 годині в читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) МЦБС  Департаменту культури Івано – Франківської міської ради відбулася творча  зустріч з українським письменником, журналістом, очільником ГО “Тепле місто” Ілларіоном Павлюком. 

Ілларіон Павлюк — журналіст і теледокументаліст, автор низки документальних стрічок. Народився  на Херсонщині в місті Скадовськ. Вивчав журналістику в Східноукраїнському національному університеті (м. Луганськ). З 2001 року переїхав до Києва. Починав телевізійний шлях у новинах як репортер-міжнародник — спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті. Працював над виробництвом телевізійних програм, ігрових серіалів і документальних фільмів як продюсер і сценарист. У  2015-му брав участь у війні на Сході в складі добровольчого батальйону. 

 Його книги – містичний детектив в стилі нуар, «Білий попіл» та науково-фантастичний трилер «Танець недоумка» мали сильні читацькі відгуки, очолювали книжкові топи та номінувалися на престижні літературні премії, зокрема й на Книгу року ВВС-2019.

Новий роман містичний детектив, трилер  «Я бачу, вас цікавить пітьма», заледве  потрапивши на книжкові полиці, отримав Персональну відзнаку премії «BookForum Best Book Award-2020» від директора Українського інституту книги.

Модерувала захід бібліотекар абонементу ЦБ – Зіняк Марія.

В ході зустрічі  відвідувачі змогли дізнатися, які з книжок є важливими у формуванні Іларіона Павлюка,  як автора та людини, чому він з дитинства любив писати шкільні  твори та знав, що обов’язково почне писати. Читачі довідалися чому ж він передумав вступати у військове училище й обрав своїм фахом воєнну журналістику, а також отримати “рецепт” написання книжки. 

 Всі охочі мали змогу поставити запитання автору та сфотографуватися з ним.

Захід підготувала та провела бібліотекар абонементу ЦБ – Зіняк М.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top