Творча хвилинка “Валентинки створюємо з любов’ю”

12.02.2021 року, напередодні дня святого Валентина, в бібліотеці-філії №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради читачі бібліотеки власноруч виготовляли з паперу в техніці орігамі валентинки. До роботи підійшли творчо з натхненням. Валентинки з дитячих рук виходили гарні, цікаві та колоритні. Діти старалися вкласти в свої вироби ніжність, доброту та тепло своїх сердець, адже їхні валентинки стануть гарним подарунком для рідних та друзів.

На початку заходу завідувачка бібліотеки розповіла дітям про святого Валентина, про історію виникнення Валентинового дня та як це свято відзначають в різних країнах світу. Діти також дізналися, що мощі святого Валентина зберігаються в церкві Різдва Пресвятої Богородиці, що в Самборі на Львівщині та в архикатедральному соборі святого Юрія у Львові. А після розповіді відвідувачі бібліотеки пригадували героїв казок, які уміли дружити і любити.
Валентинів день  – один з тих свят, без яких наше життя було б біднішим. Так нехай же цей день принесе в наші серця і в наші сім’ї щирі і світлі почуття, доброту, розуміння і любов до рідних та друзів.

Підготувала захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top