“Твій співрозмовник – журнал”

Сучасна українська дитяча періодика – одна із галузей дитячої літератури. серед яких видання різного змісту.  Діти люблять розважатися і читати про розваги та заради розваг. Такі журнали – це здебільшого ще один спосіб використати вільний час дитини, зацікавити її коміксом або кросвордом.

15.09.2022 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проведено періодичне асорті “Твій співрозмовник – журнал”.

Для малечі 5-7 років пізнати навколишній світ, підготуватися до школи є пізнавально-ігровий журнал  для маленьких розумників  “Малюк Котя” – надзвичайно цікавий, гарно ілюстрований, цікаві розмальовки, саморобки, можна походити лабіринтами, почитати цікавинки, пограти ігри, відгадувати кросворди, а також є рубрика “Весела англійська”.

Журнал “Малятко” потішить своїх читачів оповіданнями, казками і віршами, загадками і віршами, саморобками, розмальовками і кулінарними рецептами. А ще є тут різні конкурси: “Мої бабуся і дідусь”, “Добра справа”, “Маленькі українці”. Разом із цим журналом можна всією родиною читати, малювати, робити саморобки, складати вірші , писати оповідання.

Журнал “Жасмин” – це захоплююча подорож до чарівної країни рукоділля. З цим журналом буде цікаво всім дівчаткам від восьми років . Тут цікаві ідеї для любителів орігамі, квілінгу, витинанок, виробів з бісеру, а також нескладні кулінарні рецепти, головоломки, різноманітні майстер класи.

Журнал “Однокласник” видання призначене для підлітків. він розважає та інформує читачів. Юні журналісти та фотографи можуть поділитися своїми думками та враженнями взявши участь у різних конкурсах. Цей журнал для розумних підлітків, це клуб, що об’єднує тих , хто любить читати і хоче писати. 

Відповідальна: Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top