“Теплом своїм зігрій людину”

12 жовтня 2021 р. вперше в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулося бібліочаювання Клубу цікавих зустрічей «Теплом своїм зігрій людину».

Осінь… Скільки краси, лірики, музики, радості й тихого смутку приносить нам ця чарівниця! ЇЇ ніжно називають золотою, замріяною, загадковою, незбагненною і неповторною у своїх витівках та розвагах.

Приваблює вона нас своєю мінливістю і буянням осінніх барв, а також тим, що балує нас щедрістю та багатством. Та мабуть,  найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла. В кожної людини є місце, де можна сховатися від вітру та негоди, зігріватися, відпочити душею.  Для користувачів бібліотеки осінь – пора гарячого чаю та добрих книг. Про цю чарівну пору року можна розповідати багато, але краще це зробити мовою поезії, яка спроможна подарувати відчуття гармонії та прищепити увагу до краси навколо. Працівники бібліотеки для учасників клубу декламували вірші українських поетів. В залі панувала дружня атмосфера, відчувалося тепло сердець, затишок…

Осінні барви перепліталися з поезією п. Галини Яремко, поетеси, яку ми запросили на цю зустріч. Вона захоплюється поезією і сама пише вірші. У неї різносторонні інтереси: чудова господиня, чуйна мама і бабуся, любить поратися на дачі, духовно багата. Галина Іванівна  глибоко релігійна, бо багато часу приділяє молитві, що і прослідковується у її творчості. Опікується дітьми- сиротами, намагається допомогти словом і ділом. Її вірші глибоко зачепили всіх присутніх в нашому залі. Бібліочаювання  пройшло в атмосфері згуртованості, добра та щирості. 

Запрошуємо всіх бажаючих відвідувати нашу бібліотеку і ставати учасниками Клубу цікавих зустрічей.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top